ProEstetic Concept, since 2009

Am editat acest blog ca un spatiu virtual al judecatii frumosului, ca si concept, ideal si manifestare. Am încercat să privesc dincolo de aparențe, standarde si de prejudecati…

Am incercat sa-l modelez într-o lume care nu este in intregime artistica si frumoasa, intr-o lume in care incordarile vietii practice isi pun amprenta involuntar.

Am incercat sa-i dau o ordine si o masura.
Bineinteles ca am judecat asupra a ceea ce prefer eu, in virtutea a ceea ce sunt. “ De gustibus non est disputandum”, punctand scepticismul estetic .

Aici, practic, se afla o mare parte din lumea mea, cu preocuparile, pasiunile dar si cu slabiciunile mele; lucrurile care mi-au placut, si cu care am lucrat dintotdeauna, incercand sa inteleg si sa aplic frumosul in sfera esteticii si a designului , in general. Este domeniul care m-a fascinat, in care am studiat, in care am lucrat si in care am gasit satisfactii. Sunt multe lucruri pe care le-am invatat in experienta mea ca designer si estetician si pe care vi le impartasesc si voua, in speranta ca va vor ajuta să dați ordine și măsură frumuseții din voi, să fiți PRO ESTETIC.