Reiterând Conceptul ProEstetic, mi-am orientat aptitudinile într-un nou spațiu al interpretării estetice: ProEstetic Art.

Un Concept, pe care îl modelez din 2009 într-o

. . . lume care nu este în întregime artistica si frumoasă,

. . . epoca a consumerismului urban, unde semănăm prea mult unii cu alții: ne formulăm chipul după același tipar, ne îmbrăcăm de la aceleași magazine de Mall, ne cumpărăm bijuterii din aceleași locuri… trăim întru totul în serie, arhitipizat.

Notiuni ca personalizat, special , authentic,  sunt termeni care si-au pierdut valoarea reală, într-o mare de roboței care întărzie la serviciu și bifează ,,norma mărțișorului” de la taraba de pe trotuar, în timp ce își devorează prânzul în mers. 

Și atunci De ce am mai fi unici? Cu ce ajută?

Așa cum mă lovesc de veșnica mentalitate: ,, vreau doar un pensat”, când eu ofer ,,design personalizat sprancene”.      

Datorită acestei mentalități, s-a nascut și ProEstetic Art, în încercarea de a remodela principii estetice, așa cum am facut-o permanent în activitate, încercând să schimb atitudinea de turmă.

Frumusetea care te definește trebuie să fie unică, pentru că tu ești unicat!

Mă întreb câte persoane au simțit sentimentul de exclusivitate, sau câte îl înțeleg realmente.

Conceptul ProEstetic a oferit  întotdeauna  UNICITATE, în tot ceea  ce reprezintă:

creare de Beauty în estetica facială, creare de bijuterii și decoruri artizanale.

Valorea unei bijuterii handmade este mult mai mare decât prețul ei, întrucât unicitatea are în spate multe ore de lucru, zeci de detalii lucrate cu migală și atenție, materiale îmbinate la milimetru, forme ce transmit pasiunea și o parte din sufletul celui care o crează. Timpul realizării acestor creații nu poate fi cumpărat cu o valoare normată de piață. 

Atunci când porți UN UNICAT porți mai mult decât un obiect, porți o ,,lume” în câțiva centimetri, în care te regăsești  într-un mod special și autentic.

  

Detalii Colectie:

Orice model de BROSĂ are prevăzut sistem de prindere pentru a putea fi purtată atât ca accesoriu vestimentar, cat și accesoriu eșarfă sau accesoriu geantă. Mai mult, are prevăzut un canal prin care puteti trece un snur pentru a o accesoriza tip pandativ. 

 

Dacă sunteti interesată (vă place) o anumită piesă din colecție, dar nu se potrivește la geanta (eșarfa) preferată, lăsați-mi un mesaj pe whatsapp, reformulez. Personalizez piesa funcție de cerințe, la același preț ca și cel expus. Fiind produse unicat, nu am garanția că vor fi constant pe stoc piesele expuse.
 

CONTACT Dana Pîslă: 0726 67 69 62 (whatsapp)