acnee1

Am observat ca majoritatea vizitatoarelor  care mi-au cerut parerea in ultima perioada au ajuns aici  cautand cu disperare un tratament antiacneic care sa le garanteze succesul.

Inainte de a va raspunde printr-un articol separat si dedicat acestei probleme, in care voi puncta regulile COSMETICE de care trebuie sa tineti cont, vreau sa va fac urmatoarele precizari:

Situatiile in care acneea tine de ingrijirea NEcorespunzatoare a tenului, in speta de COSMETICA, sunt destul de rare.  In majoritatea cazurilor declansarea acneei este de ordine interna.

Trebuie sa intelegeti ca doar o consultatie DERMATOLOGICA, efectuata de un specialist, va poate spune cu exactitate cauzele aparitiei acneei cat si metodele prin care puteti scapa de aceasta problema.

Sfaturile prietenelor, cat si consultatiile on-line (cu ochii inchisi)   sunt o loterie… (poti

castiga sau pierde, o asemenea abordare tine de noroc si nu de stiinta).  Mai grav ca de aici se pot ajunge la complicatii mai urate decat acneea insasi.

O spun iarasi si-mi voi repeta afirmatia ori de cate ori voi remarca ca nu s-a inteles: Fiecare persoana este unica atat in diagnostic cat si in raspunsul la tratamentele efectuate, fie ca e vorba de banala intretinere, fie de produse. acnee3

Desi tipologia tenului PARE a fi asemanatoare, exact detaliile conteaza. Un tratament al acneei urmat de cineva nu are acelasi rezultat in cazul altcuiva.  Coincidentele tin doar de noroc.

Din acest punct de vedere COSMETICA sustine si intretine in cote normale functionarea corecta a pielii, atat pe parcursul tratamentelor indicate de DERMATOLOGIE cat si ulterior. acnee2

Din punct de vedere DERMATOLOGIC aceste cazuri suporta investigatii clinice si anamnestice complexe in care analizele de tesut,  sange, dozare hormonala joaca un rol extrem de important.

De asemenea, necunoasterea detaliilor de interpretare a tuturor acestor date duce la evaluari eronate, urmate de terapii inutile si chiar periculoase prin potentialele efecte secundare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.